Konu
:
Çökertme Kebab Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Çökertme Kebab Tarifi
10-15-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Çökertme Kebab Tarifi
TANE BİBERLİ BİFTEK Malzemeler:
4 adet biftek
Tane biber
Sıvı yağ
Muhtelif sebzeler
BİFTEK TARİFİ:
Bir parmak kalınlığında kesilmiş biftekleri, eğer arzu ederseniz pirzola demiri ile inceltin
Üzerlerine tane biber kırarak serpiştirin (Tane biberleri bir havanda hazırlayabilirsiniz)
Biberlerin, bıçağın yanıyla etin üzerine yapışmasını sağlayın
Etleri bir fırça ile yağlayın ve 15 dakika dinlenmeye bırakın
Önceden barbeküyü kızdırıp fırça ile yağ sürün, bir defa çevirerek pişirin
Biftekleri, en son pişen tarafı tabağınızda üste gelecek şekilde koyun
Yanında ızgara sebzeler ile servis edin
Not Aktarlarda bulabileceğiniz tane biberler dört renktir
Bunlardan yeşil tanenin tam olgunlaşmadan kurutulmuş, siyah olgunlaşmamış, beyaz kabuğu çıkartılmış olanıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul