Yalnız Mesajı Göster

Kolay Bahçıvan Kebabı Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kolay Bahçıvan Kebabı Tarifi




Kolay Bahçıvan Kebabı Tarifi

Malzemeler

750 gr but eti kuşbaşı

4 Adet patates

3 Adet soğan

2 Adet havuç

2 Yemek kaşığı margarin

1 Yemek kaşığı domates salçası

Maydanoz

Tuz, karabiber

Hazırlanışı

Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin

Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun

Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın

Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin

Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın

Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın

Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın

NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz

Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz



Alıntı Yaparak Cevapla