Konu
:
Kolay Bahçıvan Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kolay Bahçıvan Kebabı Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kolay Bahçıvan Kebabı Tarifi
Kolay Bahçıvan Kebabı Tarifi
Malzemeler
750 gr but eti kuşbaşı
4 Adet patates
3 Adet soğan
2 Adet havuç
2 Yemek kaşığı margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin
Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun
Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın
Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin
Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın
Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın
Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın
NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz
Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul