Konu
:
Köfte Yoğurma İle İlgili Bir Tavsiye
Yalnız Mesajı Göster
Köfte Yoğurma İle İlgili Bir Tavsiye
10-15-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Köfte Yoğurma İle İlgili Bir Tavsiye
Lezzetli ve Güzel Köfte Nasıl Yapılır
Yapacağınız köftenin daha lezzetli olması için içine katacağınız bayat ekmeği yumuşatmak için suda ıslatmayın
Bunun yerine, bayat ekmekleri et suyuna veya tavuk suyuna koyun
Et veya tavuk suyunda ıslanan ekmekler, köftenizin daha lezzetli olmasını sağlayacaktır
Değişik ve daha lezzetli bir köfte yapımı için, her zaman yaptığınız karşımın içerisine ince bir mantar ekleyebilirsiniz
Genelde dondurulmuş paketler halinde satılan köfteler, kroket gibi hazır gıdalar, buzdolabınızın derin dondurucusuna sığmıyorsa, dondurulmuş gısaları bir poşet içerisine koyun ve derin donduruca muhafaza edin
Koyun kıymasıyla köfte yaparken içerisine mutlaka dana kıyması da ekleyin
Köfteleriniz çok daha lzeetli olacaktır
Hazırladığınız köfte harcınızın içerisine az oranda zeytin yağı katarsanız köfteniz çok daha yumuşak olacaktır
Izgarada köfte yaparken köfteleri her zamankinden biraz daha büyük yapmaya özen gösterin
Böylece, köfteler hem ızgaradan düşmez, hemde yağını kaybetmediği için kurumamış olur
Lezzetli bir köfte yapımı için daha farklı önerileriniz varsa asağı kısımdan bizlerle paylaşabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul