Konu
:
Makarna Ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları Nelerdir
Yalnız Mesajı Göster
Makarna Ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları Nelerdir
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Makarna Ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları Nelerdir
Makarna ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları nelerdir
Makarna ve pilav yapımında size yardımcı olacak püf noktalar
Makarnanızın birbirine yapışmaması için, haşlama suyuna bir kaşık sıvı yağ koyun
Pilavınızın daha lezzetli olması için, et suyu veya tavuk suyu ilave edin
Pilavınızın daha beyaz olması için, yıkadıktan sonra üzerine birkaç damla limon sıkın
Pilavınızın lezzetli olması ve iyi pişmesi için, pirincinizin kırıksız ve su kaldıran cinsten olması gerekir
Baldo bu konuda gayet iyi bir seçenektir
Makarnanızın daha lezzetli ve besleyici olması için üzerine yoğurt, peynir, kıyma veya domates – biber – sarımsak ile hazırlanmış çeşitli soslar ilave edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul