Yalnız Mesajı Göster

Makarna Ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları Nelerdir

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Makarna Ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları Nelerdir




Makarna ve Pilavlarla İlgili Püf Noktaları nelerdir

Makarna ve pilav yapımında size yardımcı olacak püf noktalar

Makarnanızın birbirine yapışmaması için, haşlama suyuna bir kaşık sıvı yağ koyun

Pilavınızın daha lezzetli olması için, et suyu veya tavuk suyu ilave edin

Pilavınızın daha beyaz olması için, yıkadıktan sonra üzerine birkaç damla limon sıkın

Pilavınızın lezzetli olması ve iyi pişmesi için, pirincinizin kırıksız ve su kaldıran cinsten olması gerekir Baldo bu konuda gayet iyi bir seçenektir

Makarnanızın daha lezzetli ve besleyici olması için üzerine yoğurt, peynir, kıyma veya domates – biber – sarımsak ile hazırlanmış çeşitli soslar ilave edin



Alıntı Yaparak Cevapla