Yalnız Mesajı Göster

Reçel Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reçel Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir




Reçel yapmanın püf noktaları

Reçel yapacağınız zaman meyveleri iyice yıkadıktan sonra güzelce kurulamalısınız, reçeli tahta kaşıkla karıştırmalısınızAyrıca reçellerdeki en önemli problem şekerlenmesidir şekerlenmesini nlemek için limon tuzu yerine limon suyu kullanmalısınız

Kavonozlara koyduğunuzda iyice soğumadan ve üzerindeki hava kabarcıklarını kağıt havlu ile almadan kavonozların ağzını kapatmayın

Not: Ayrıca reçellerinizi serin ve karanlık yerde saklamanızda fayda var

alıntı



Alıntı Yaparak Cevapla