Konu
:
Reçel Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir
Yalnız Mesajı Göster
Reçel Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçel Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir
Reçel yapmanın püf noktaları
Reçel yapacağınız zaman meyveleri iyice yıkadıktan sonra güzelce kurulamalısınız, reçeli tahta kaşıkla karıştırmalısınız
Ayrıca reçellerdeki en önemli problem şekerlenmesidir şekerlenmesini nlemek için limon tuzu yerine limon suyu kullanmalısınız
Kavonozlara koyduğunuzda iyice soğumadan ve üzerindeki hava kabarcıklarını kağıt havlu ile almadan kavonozların ağzını kapatmayın
Not: Ayrıca reçellerinizi serin ve karanlık yerde saklamanızda fayda var
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul