Konu
:
Alabalık Haşlama Yemek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Alabalık Haşlama Yemek Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alabalık Haşlama Yemek Tarifi
Malzemeler
2adet alabalık
4adet soğan
3adet patates
1adet kereviz
3adet havuç
2kaşık un
1adet limon
½ bardak sıvıyağ
maydanoz
4bardak su
tuz
Bütün sebzeleri doğrayarak hazır edin; balığı da temizleyip yıkayın ve 4parmak kalınlığında dilimlere ayırın
Bir tencerede yağı kızdırın, önce soğanları kavurun ardından diğer sebzeleri ilave edin
Suyunu tuzunu ayarlayarak orta ateşte kaynatın
Balık dilimlerinde kan kalmayacak şekilde yıkadıktan sonra tepsiye dizin
Üzerine de yumuşamış sebzeleri suyundan arındırıp artarın
Unu 1bardak soğuk suyla karıştırıp, tepsiye dökün, 1bardak ta sebzenin suyundan dökün
Limonu sıkıp suyunu balıkların üzerine gezdirin, kıyılmış maydanozu da ekleyerek orta ateşte pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul