Konu
:
Tuzda Alabalık - Tuzda Alabalık Tarifi - Tuzda Alabalık Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Tuzda Alabalık - Tuzda Alabalık Tarifi - Tuzda Alabalık Yapılışı
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tuzda Alabalık - Tuzda Alabalık Tarifi - Tuzda Alabalık Yapılışı
Tuzda Alabalık
MALZEME
4 adet alabalık
5 adet mantar (orta boy, kıyılmış)
1 yemek kaşığı tereyağ
2 diş sarmısak
2 adet defne yaprağı
1 futam maydanoz
4 dilim limon
8 adet yumurta beyazı
3 kg
tuz
YAPILIŞI
Kıyılmış mantar, limon, sarımsak, defne yaprağı, maydanoz ve tereyağını balıkların göğüs kısmına dolduralım
Tepside tuzu yumurta beyazı İle karıştırarak balığı tamamen kapatacak şekilde sıvayalım
Daha sonra ftrında 180DC’de yirmi dakika pişirip tuzları kırarak servis edelim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul