Konu
:
Tavada İstavrit Filetosu Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Tavada İstavrit Filetosu Nasıl Yapılır
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavada İstavrit Filetosu Nasıl Yapılır
Tavada İstavrit Filetosu Nasıl Yapılır
Istavritlerin içini temizleyin
Keskin bir bıçakla herbirinin ortasındaki kılçığın iki tarafını kuyruğundan kafasına doğru sıyırarak iki fileto çıkartın
Malzemeler
12-16 adet istavrit veya benzeri ince derili küçük balık,
tuz
un
kızartma için sıvı yağ
Istavritlerin içini temizleyin
Keskin bir bıçakla herbirinin ortasındaki kılçığın iki tarafını kuyruğundan kafasına doğru sıyırarak iki fileto çıkartın
Kafa kısmını atın
Sonra karın kısmını temizleyin
Yıkayın
Balık filetolarını hafif tuzlayın, una bulayın, kızgın yağa atarak iki taraflarını da kızartın
Kağıt mutfak havlusunda fazla yağını süzüp sıcak servis yapın
Yanında maydanoz, soğan piyazı ikram edebilirsiniz
Limon verilmesi tavsiye edilmez
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul