Konu
:
Kolay Barbunya Tavası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kolay Barbunya Tavası Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kolay Barbunya Tavası Tarifi
Kolay Barbunya Tavası Tarifi
MALZEMELER
1 kg barbunya (temizlenip, yıkanmış, kurulanmış)
1/2 çay kaşığı tuz
beyazbiber
1 su bardağı bira
3 su bardağı elenmiş un
1/2 su bardağı zeytinyağı ya da ayçiçek yağı
1 limon (süsleme için)
1/2 bağ maydanoz (süsleme için)
5 çorba kaşığı Margarin
HAZIRLANIŞI
Balıkları tuzlayıp, biberleyin ve biraya batırın
Una bulayıp, fazla ununu silkeledikten sonra balıkları tavada kızdırdığınız zeytinyağında, her iki tarafı da kızarana dek kızartın
Kağıt havlu üzerinde fazla yağlarını süzdürün
Önceden ısıtılmış tabaklara alın
Margarini bir tavada eritin
Yağ iyice kızıp, kahverengileşmeye başlar başlamaz balıkların üzerine dökün
Barbunya tavasını limon ve maydanozla süsleyip, sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul