Yalnız Mesajı Göster

Yoğurtlu Tekir Balığı Yemek Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Tekir Balığı Yemek Tarifi




Yoğurtlu Tekir Balığı

MALZEMELER

12 adet tekir baligi

1 su bardagi yogurt

2 dis sarmisak

kirmizi pul biber, tuz, un

YAPILIŞ TARİFİ

Tekir baliginin pullarini biçagin sirti ile kaziyin Kafalarini hafifçe tuzlayin

Yogurdu en az bir saat oda isisinda tutun Sarmisaklari ayiklayin Ezin, yogurda ekleyin ve karistirin Tavada yagi kizdirin, baliklari una batirin, yaga atip iki taraflarini da kizartin Çikartinca kagit üzerine alip fazla yagini süzün Servis tabagina aldiginiz baliklarin üzerine sarmisakli yogurdu dökün Üzerine pul biberi ekin Sicak servis yapin



Alıntı Yaparak Cevapla