Konu
:
Mayanozli Kırlangıç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mayanozli Kırlangıç Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mayanozli Kırlangıç Tarifi
Mayanozli Kırlangıç Tarifi
MAYONEZLİ KIRLANGIÇ
Orta boy bir adet kırlangıç balığı
4 adet limon
4 bardak ayçiçek yağı
4 adet yumurta sarısı
Maydanoz
4 adet domates
10 adet salatalık turşusu (küçüklerden)
Balığı alırken bütün olarak ayıklatın
Beyaz bir tülbente sarın ve tuzlu suda 15 dakika kadar haşlayın
Bezle beraber tencereden alın ve balığı bezden çıkarın
Kemiklerini ayıklayıp bir kaba koyun
Dibi yuvarlak bir tencereye 4 adet yumurtanın sarısını kırın ve damla damla yağ damlatarak çırpma teliyle devamlı çırpın
4 bardak yağı az az yedirerek arada bir limon suyu damlatarak yağı bitirin
Mayonezin hazırlanması tamam olduktan sonra balık etlerini ve turşuyu ilave edip karıştırın
Mayonezli balık hazır
Çok özel misafirler için yapılabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul