Konu
:
Ahtapot Carpaccıo (İtalya) Yemek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Ahtapot Carpaccıo (İtalya) Yemek Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ahtapot Carpaccıo (İtalya) Yemek Tarifi
AHTAPOT CARPACCIO (İTALYA)
2 kişilik
250 gram ahtapot
2 adet orta boy domates
10-12 adet zeytin
Zeytinyağı, limon suyu
Tuz
Karabiber
Ahtapot etini kaynar suda yumuşayana dek haşlayın
Alüminyum fol-yoya rulo şeklinde sarın
Hafifçe donana dek buzlukta bekletin
Buzluktan çıkarıp, keskin bir bıçak yardımıyla ince ince kesin
Düz bir tabağa dizin
Üzerine zeytin, küp şeklinde kesilmiş domates koyduktan sonra zeytinyağı ve limon suyu gezdirin
Tuz ve karabiber serperek, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul