Yalnız Mesajı Göster

Ahtapot Carpaccıo (İtalya) Yemek Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ahtapot Carpaccıo (İtalya) Yemek Tarifi




AHTAPOT CARPACCIO (İTALYA)

2 kişilik

250 gram ahtapot

2 adet orta boy domates

10-12 adet zeytin

Zeytinyağı, limon suyu

Tuz

Karabiber

Ahtapot etini kaynar suda yumuşayana dek haşlayın Alüminyum fol-yoya rulo şeklinde sarın Hafifçe donana dek buzlukta bekletin Buzluktan çıkarıp, keskin bir bıçak yardımıyla ince ince kesin Düz bir tabağa dizin Üzerine zeytin, küp şeklinde kesilmiş domates koyduktan sonra zeytinyağı ve limon suyu gezdirin Tuz ve karabiber serperek, servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla