Konu
:
Balık Buğulama (2 Kişilik)Yemek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Balık Buğulama (2 Kişilik)Yemek Tarifi
10-15-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Balık Buğulama (2 Kişilik)Yemek Tarifi
Tencerede Hamsi Buğlama
MALZEMELER
1 kg hamsi(kılçıksız)
2 adet domates
2 adet sivribiber
1 adet limon
1 soğan
bir tutam maydanoz
kırmızı pul biber
karabiber
tuz
HAZİRLANİŞİ
Hamsilerin kılçıklarını ayıklıyoruz
tencereye sıvı yağı ince ve halka biçimde doğranmış soğanı sivribiberi karabiber kırmızı pulbiberi ekleyip kavuruyoruz
Daha sonra küp küp doğranmış domatesleri ve tuzu ekliyoruz
Pişmiş olduğunda hamsileri üzerine diziyoruz
İncecik doğradığımız limonlarıda üzerine diziyoruz
biraz su ekliyoruz
pişip altını söndürdükten sonra maydonozları üzerine serpiştiriyoruz
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul