Yalnız Mesajı Göster

Balık Kroket (4 Kişilik) Yemek Tarifi

Eski 10-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balık Kroket (4 Kişilik) Yemek Tarifi




Barbun Tava

MALZEMELER
1 kg barbun
¾ su bardağı buğday unu
½ çorba kaşığı tuz

Kızartmak için;
Ayçiçek yağı

HAZİRLANİŞİ

Barbun balıklarınızın içini temizleyin yıkayarak süzgece alın,fazla suyunu alınUn ile tuzu bir kapta harmanlayınBalıkları una bulayın,fazla unu silkeleyerek,kızgın yağda kızartın

Afiyet olsun…

Not:Barbun balığının bir büyüğü Keserbaş adını alır,Akdeniz’de özellikle kış aylarında sevilerek tüketilir

Servis önerisi:Roka salata veya yeşil salataİçecek; ayran ,soda, gazoz dışında opsiyonel


Alıntı Yaparak Cevapla