Konu
:
Balık Kroket (4 Kişilik) Yemek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Balık Kroket (4 Kişilik) Yemek Tarifi
10-15-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Balık Kroket (4 Kişilik) Yemek Tarifi
Barbun Tava
MALZEMELER
1 kg barbun
¾ su bardağı buğday unu
½ çorba kaşığı tuz
Kızartmak için;
Ayçiçek yağı
HAZİRLANİŞİ
Barbun balıklarınızın içini temizleyin yıkayarak süzgece alın,fazla suyunu alın
Un ile tuzu bir kapta harmanlayın
Balıkları una bulayın,fazla unu silkeleyerek,kızgın yağda kızartın
Afiyet olsun…
Not:Barbun balığının bir büyüğü Keserbaş adını alır,Akdeniz’de özellikle kış aylarında sevilerek tüketilir
Servis önerisi:Roka salata veya yeşil salata
İçecek; ayran ,soda, gazoz dışında opsiyonel
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul