Konu
:
Hünkar Tarhana Çorbası (İstanbul)-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Hünkar Tarhana Çorbası (İstanbul)-Yemek Tarifleri
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hünkar Tarhana Çorbası (İstanbul)-Yemek Tarifleri
Malzeme:
350 gr süzme
yoğurt
1 bayat ekmek
2 dilim bayat ekmek
3 su bardağı et suyu
50 gr tereyağı
Tuz, kırmızı toz
biber
Yapilisi:
1
Yoğurda 1 bayat ekmek içini ilave edip blenderden geçirin
Karışımı 8 saat bekletin
2
Yoğurtlu malzemeyi tencereye alın
Tuz serpin
Et suyunu yavaş yavaş ekleyip karıştırarak pişirin
3
İki dilim bayat ekmeği küp şeklinde doğrayın
Tereyağını tavada kızdırıp ekmekleri kızartın
4
Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp kırmızı toz
biber
serpin
Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul