Konu
:
Hünkar Tarhana Çorbası (İstanbul)-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Hünkar Tarhana Çorbası (İstanbul)-Yemek Tarifleri
10-15-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Hünkar Tarhana Çorbası (İstanbul)-Yemek Tarifleri
HAMSİLİ PAZI PİLAKİSİ Malzemeler
1 kg pazı
1 su bardağı pirinç 3 soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
10 tuzlu hamsi
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı nane tuz
PAZI PİLAKİ TARİFİ
Pazıları ayıklayıp, ince ince kıyın
Soğanı yemeklik doğrayıp yağda pembeleştirin
Pazıları ilave edin
Tencerenin kapağını kapatıp, kendi suyuyla bir süre haşlayın
Yıkanmış pirinci ve suyu ekleyin
Hamsileri, didikleyip ilave edin
Piştikten sonra, nane ekleyip karıştırın
Soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul