Konu
:
Kabak Pabucaki (Yunanistan) Yemek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kabak Pabucaki (Yunanistan) Yemek Tarifi
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabak Pabucaki (Yunanistan) Yemek Tarifi
KABAK PABUCAKİ (YUNANİSTAN)
MALZEMELER:
4 adet orta boy taze kabak
1/4 kalıp beyaz peynir
1 demet maydanoz
1 yemek kaşığı margarin
1 çay bardağı un
1 su bardağı süt
1 tutam tuz
4 yemek kaşığı domates sos
4 yemek kaşığı (rendelenmiş) kaşar peynir
YAPILIŞI:
Taze kabakları uzunlamasına ikiye kesin ve içlerini oyup tuzlu suda haşlayın
Peyniri maydanoz ile karıştırıp kabakların içine doldurun
Daha sonra ayrı bir kapta un ve süt ile beşemal sosu hazırlayın
Hazırlanan sosu kabakların üzerine peynirleri kapatacak şekilde dökün
Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ilave ederek fırınlayın
Ve servise hazır hale getirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul