Konu
:
Alman Mutfağı - Alman Makarnası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Alman Mutfağı - Alman Makarnası Tarifi
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alman Mutfağı - Alman Makarnası Tarifi
Alman Mutfağı-Alman Makarnası Tarifi
Malzemeler
1 paket makarna
İçim Süt
1 soğan
Salça
Bizim Mutfak Ayçiçek Yağı
Nane
Kekik
İçim Kaşar Peynir
Sarımsak
Pul biber
Yapılışı
Makarna haşlanır
Aldante kıvama gelince süzülür, hafif sudan geçirilir
Başka bir kapta yarım bardak süt, 2 yemek kaşığı salça ve 1 çay bardağı su karıştırılır
Tencereye yağ konularak kızıdırlır
Yağ kızdıktan sonra soğanlar küçük küçük doğranır ve yağda kavrulur
Soğanlar pembeleştikten sonra 1 adet sarımsak çok küçük şekilde küp küp kesilir ve soğanla birlikte kavrulur
Kavrulduktan sonra ayrı kapta hazırladığımız süt, salça, su karışımı tencereye ilave edilir
Bunları da karıştırdıktan sonra kekik, nane, pul biber ve istenildiği kadar baharat çeşidi ilave edilir ve kavrulur
Son olarak karışıma makarna atılır
Tabağa konulan makarnanın üzerine rendelenmiş kaşar ve ince kesilmiş kırmızı dolmalık biberle servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul