Konu
:
Biberiyeli Şeftali (İspanya)Yemek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Biberiyeli Şeftali (İspanya)Yemek Tarifi
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biberiyeli Şeftali (İspanya)Yemek Tarifi
Malzemeler :
6 Adet şeftali
40 gr tereyağı
3 Paket şekerli vanilya
1 Dal biberiye
Yapılışı :
Fırınınızı 180 derecede ısıtın
Şeftalileri kaynar suyun içerisine atın ve 1 dakika haşlayın
Çıkardıktan sonra kabuklarını soyun
Ortadan ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkartın
Yağlanmış fırın kabına şeftalileri dizin
Çeşitli yerlerine biberiye yerleştirin
Üzerine vanilyalı şeker ve küçük küçük doğranmış tereyağı parçalarını ekleyin
Önceden ısıtılmış fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin
Ilık olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul