Konu
:
Mantar Melemeni... (Yunanistan) Yemek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mantar Melemeni... (Yunanistan) Yemek Tarifi
10-15-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Mantar Melemeni... (Yunanistan) Yemek Tarifi
LİMON ve FESLEĞEN SOSLU IZGARA PİLİÇ Malzemeler
4 parça piliç göğüs eti (400 gr)
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
SOSU İÇİN
Bir demet fesleğen
2 çorba kaşığı krema
4 çorba kaşığı süzme yoğurt
2 çorba kaşığı limon suyu
2 diş sarımsak
Tuz
LİMON ve FESLEĞEN SOSLU IZGARA PİLİÇ TARİFİ
Piliçleri sıvı yağa bulayıp tuz ve karabiber ile lezzetlendirin
Izgarayı önceden kızdırın
Ters düz ederek pişirin
Sosu hazırlamak için fesleğen, krema, süzme yoğurt, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuzu (blender'a atabilirsiniz) püre haline getirin
Fesleğen soslu piliç ızgarayı, haşlanmış penne makarna ve spagetti ile servis edin
Piliç ızgaraların üzerine fesleğenli sos sürerek servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul