Yalnız Mesajı Göster

Bulgar Mutfağı - Bulgar Kebabı Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bulgar Mutfağı - Bulgar Kebabı Tarifi




Bulgar Mutfağı-Bulgar Kebabı Tarifi

Malzemeler

yarım adet yumurta

4 gr un

15 gr tereyağı

5 gr yağ

20 gr soğan

12 gr kırmızı sivri biber

1 gr baharat

40 gr domates

22 gr tuz

220 gr koyun eti

Yapılışı

Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin Yağda kızartın Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin



Alıntı Yaparak Cevapla