Konu
:
Bulgar Mutfağı - Kacamak Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bulgar Mutfağı - Kacamak Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bulgar Mutfağı - Kacamak Tarifi
Bulgar Mutfağı-Kacamak Tarifi
Malzemeler
Bir litre su
250 gr
misir unu
tereyag
kirmizi pul biber
rendelenmis beyaz peynir
kavurma et (isteğe göre)
Yapılışı
Bir litre su once kaynatilir
Kaynarken içine 250 gr
misir unu konur ve tahta kasıkla 5 dakika devamli olarak homojen olana kadar kariştirilir
Sonra bir tabaga konarak ince bir tabaka halinde yayilir
Uzerine tereyag gezdirilir, kirmizi pul biber serpilir ve rendelenmis beyaz peynir konur
Ayrica isteyen bunun üzerine kavurma et te koyabilir
Yaninda ayran iyi gider
Tatli olarak yemek isteyenler ise, yag gezdirdikten sonra toz seker serper veya pekmez doker
Afiyet olsun!
Hafif, kolestrolsuz, bol vitamin ve mineral iceren yemek
Ayrıca kilo verme rejimlerinde de yenilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul