Yalnız Mesajı Göster

İtalyan Muftağı Yemek Tarifi

Eski 10-15-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İtalyan Muftağı Yemek Tarifi




Yengeç Çorbası

Malzemeler :

225 gr ayıklanmış yengeç eti
1 adet orta boy domates (soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış)
1 adet havuç
2 adet arpacık soğan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1,5 çorba kaşığı beyaz şarap
2 diş sarmısak
3 karanfil
1 su bardağı süt
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı :

Yengeç etini 2 saat sütün içinde bekletin

Şarap ve yağın dışında bütün malzemeyi tuzlu suda haşlayın, sonra tel bir süzgeçten geçirerek püre yapın

Şarabı ve yağı püreye karıştırın Yengeç etini pürenin içine atarak 30 dakika pişirin

--->: İtalyan Muftağı frmacil sayfa 2iki --->: İtalyan Muftağı




Alıntı Yaparak Cevapla