Konu
:
Çin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı
Yalnız Mesajı Göster
Çin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı
Çin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı
Malzemeler:
Çin tavası (wok)
750 gr
kuşbaşı dana eti
2 ortaboy soğan
3 diş sarımsak
4 adet domates
2 yemekkaşığı zeytinyağı
2 çaykaşığı pul biber
1 çaykaşığı tuz
Yapilisi:
Kızdırılmış çin tavasını hafif yağlayın
Soğan ve sarımsağı beraberce öldürün
Etleri bu karışıma ilave edin ve devamli karıştırarak etleri yumuşatın
Daha sonra rendelenmiş domatesleri ekleyin
Kırmızı pulbiberi ve tuzuda koyarak kısık ateşte 20 dk
pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul