Yalnız Mesajı Göster

Çin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı




Çin Usulü Dana Kavurma - Çin Mutfağı

Malzemeler:

Çin tavası (wok)

750 gr kuşbaşı dana eti

2 ortaboy soğan

3 diş sarımsak

4 adet domates

2 yemekkaşığı zeytinyağı

2 çaykaşığı pul biber

1 çaykaşığı tuz

Yapilisi:

Kızdırılmış çin tavasını hafif yağlayın

Soğan ve sarımsağı beraberce öldürün

Etleri bu karışıma ilave edin ve devamli karıştırarak etleri yumuşatın

Daha sonra rendelenmiş domatesleri ekleyin

Kırmızı pulbiberi ve tuzuda koyarak kısık ateşte 20 dk pişirin



Alıntı Yaparak Cevapla