Konu
:
Acılı Çin Tavuğu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Acılı Çin Tavuğu Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı Çin Tavuğu Tarifi
Acılı çin tavuğu Tarifi
Malzemeler
4t ane acı yeşil biber
bir demet taze sogan
2 orta boy havuc
4 yemek kaşıgı mısır nişastası
sarmısak 2 diş
250 gr tavuk gögsu kemiksiz
2 yemek kaşıgı sıvıyag
0,5 su bardagı soya sosu
0,5 cay bardagı beyaz şarap
Yapılışı
2 yemek kaşıgı nişastayı julyen dogranmış(parmak)tavuklarla karıştırın, fox bır tavaya yagı koyup tavuklarla ve sarmısaklarla beraber pişirin (sarmısaklar ince kıyılmış)
Taze saganın yeşil taraflarını havuc ve yeşil biberleri kıbrit şeklinde dograyın, ve 2 - 3 dakıka pişirin
Sosu için bır su bardagına soya sosu, 2 yemek kaşigı nişastayı, şarabı, çok az da su ilave ederek karıştırıp, meyeyın içine dökün
1 dakika sonra ateşten alın
Afiyet olsun!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul