Konu
:
Frikassee
Yalnız Mesajı Göster
Frikassee
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Frikassee
Frikassee
içindekiler
1 tavuk
Havuç
Karnabahar
Bezelye
Mısır
2-3 yemek kaşığı un
200 gr ekşi kaymak
Tuz
Karabiber
hazırlanışı
Tavuğu haşlayın ve etini ayırın
Doğradığınız sebzeleri tencereye alın, üzerine tavuğun suyundan koyup pişirin
3 kaşık unu az sulandırıp yemeğe ekleyin
5 dakika kadar daha pişirin
Tuz ve karabiberle tatlandırın, ardından tavuk etini ekleyin
Son olarak 200 gr ekşi kaymağı koyup karıştırın
Kaymağı koyduktan sonra yemeği ocak üstünden alın
Artan tavuk suyuyla pilav yapıp, yemekle birlikte servis yapın
Forumacil
com
Frikassee
Hakkında
Frikassee
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul