Yalnız Mesajı Göster

Çin Makarnası - Çin Mutfağı

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çin Makarnası - Çin Mutfağı




Çin Makarnası -Çin Mutfağı

Malzemeler:

1 paket çin makarnasi

2 adet tavuk gögüs eti

10 adet çeri domates

8 adet yesil sogan

6 yemek kasigi soya sosu

6 dis sarmisak

1 adet pirasa

1 adet havuç

1 adet yesil biber

1 çay kasigi toz zencefil

3 yemek kasigi zeytinyag

Karabiber

Tuz

Yapilisi:

Kaynayan suya tuz koyun Makarnayi ilave edip 5 dakika haslayin Soguk sudan geçirip süzün

Tavuk gögsünü ve sebzeleri uzun, ince seritler seklinde dograyin

Tavada 3 yemek kasigi zeytinyagini isitin, sarmisagi ekleyin, bu karisimda tavugu pembelesene kadar kavurun Tavuklari süzgeçle çikarin, tavadaki yaga sebzeleri atip 3-4 dakika soteleyin Üstüne tekrar tavuklari koyup beraber kavurun Soya sosu, toz zencefil, tuz ve bugday nisastasi ilave edin Makarnayi da hazirladiginiz karisima ilave edip karistirin

Sicak servis yapin



Alıntı Yaparak Cevapla