Yalnız Mesajı Göster

Alman Mutfağı - Elma Çipsi - Apfel Chips Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Mutfağı - Elma Çipsi - Apfel Chips Tarifi




Alman Mutfağı-Elma Çipsi - Apfel Chips Tarifi

Malzemeler

2 kisi icin, 2-3 elma

Yapılışı

Firini 110°C (225°F) isitin Firinin sicakligi cok yuksek olmamali cunku maksat meyvalari kurutmak, pisirmek degil

Elmalari yikayin ve kurutun Ortasini oyun, veya uclarini bir bicakla cikarin Elmalari 2-3 milimetre kalinliginda kesin Dilimler ne kadar inceyse, o kadar cabuk firindan cikarlar

Firin tepsilerin ustune yaglanmis kagit yerlestirinUstune elma dilimleri dizin, ustune tarcin veya zencefil gezdirebilirsiniz

15 saat pisirin, elmalari cevirin ve bir daha 15 saat pisirin Firini kapatip, dilimleri sogutmaya birakin

*Bu dilimleri hava almayan bir kutuda bir kac gun saklayabilirsiniz



Alıntı Yaparak Cevapla