Konu
:
Kiev Tavuğu Yemek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kiev Tavuğu Yemek Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kiev Tavuğu Yemek Tarifi
Malzeme:
Dört adet kemiksiz tavuk göğsü
Bir bardak rende kaşar peyniri
İki adet domates
Altı-yedi adet mantar
Dört dilim dana jambon
Bir kaşık tereyağı
Tuz, karabiber
Kimyon
Yarım bardak galeta unu
Bir bardak kızartma yağı
Bir yumurta
Yapılışı: Tavuk göğüslerini yağlı kâğıdın arasında döverek inceltin
Yufka gibi yayıp, içine önce geniş dana jambon serip üstüne rendelenmiş kaşar, rendelenmiş domates, ince kıyılmış mantar ve bir çimdik tereyağı koyarak rulo gibi sarın
Kimyon, tuz ve karabiber karışımına bulayıp bir süre bekletin
Önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa batırıp orta kızgınlıktaki yağda kızartın
Eğer yağı çok kızdırıp veya yüksek ateşte pişirirseniz içleri pişmez ve çok lezzetli olan bir yemek kâbusa dönüşür
Benden söylemesi
Yanında haşlanmış patates, havuç ve lahana ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul