Yalnız Mesajı Göster

Alman Mutfağı Yemek Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Mutfağı Yemek Tarifi




Sosisli Patates Çorbasi

Malzemeler:

20 gr havuç, 20 gr kereviz (kök), 20 gr soğan, 10 gr tereyağı, 135 gr patates, 300 gr et suyu, 50 gr sosis, 50 gr et veya sosison, 5 gr yeşillik, defne yaprağı, biber, tuz

Hazırlanışı:

Kerevizi küp şeklinde kesip tereyağında kavurun Daha sonra doğranmış patatesleri ilave edip bir az daha kavurun ve üzerine et suyunu ilave din Biber ve defne yaprağını ekleyinPiştikten sonra ateşten alın Haşlanmış dilimlenmiş sosis ve etle birlikte servis yapın Üzerlerini maydanoz yaprakları ile süsleyin


Alıntı Yaparak Cevapla