Konu
:
Rus Yemekleri - Vişne Sosu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Rus Yemekleri - Vişne Sosu Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Rus Yemekleri - Vişne Sosu Tarifi
Rus Yemekleri-Vişne sosu Tarifi
Malzemeler
1 su bardağı süzülmüş ve çekirdeksiz vişne kompostosu ve 1/2 bardak suyu, 2 yemek kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı sek beyaz şarap, 1 tatlı kaşığı mısır nişastası, 1 damla acı badem aroması
Yapılışı
Kompostonun suyunu, şekeri, şarabı ve mısır nişastasını homojenleşene kadar iyice karıştırın
Orta ateşte sürekli karıştırarak kaynatın
Koyulaşınca ateşten alın
Vişneleri ve badem aromasını ilave edin ve soğutun
Café Pushkin’de, antepfıstıklı créme brulée ile sunuluyor ancak, tercih ettiğiniz her tür tatlının yanında kullanabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul