Yalnız Mesajı Göster

Rus Yemekleri - Vişne Sosu Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rus Yemekleri - Vişne Sosu Tarifi




Rus Yemekleri-Vişne sosu Tarifi

Malzemeler

1 su bardağı süzülmüş ve çekirdeksiz vişne kompostosu ve 1/2 bardak suyu, 2 yemek kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı sek beyaz şarap, 1 tatlı kaşığı mısır nişastası, 1 damla acı badem aroması

Yapılışı

Kompostonun suyunu, şekeri, şarabı ve mısır nişastasını homojenleşene kadar iyice karıştırın Orta ateşte sürekli karıştırarak kaynatın Koyulaşınca ateşten alın Vişneleri ve badem aromasını ilave edin ve soğutun

Café Pushkin’de, antepfıstıklı créme brulée ile sunuluyor ancak, tercih ettiğiniz her tür tatlının yanında kullanabilirsiniz



Alıntı Yaparak Cevapla