Yalnız Mesajı Göster

Elmalı Sosis - Almanya Mutfağı

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Elmalı Sosis - Almanya Mutfağı




Elmalı Sosİs - Almanya Mutfağı

Malzemeler:

İç yağı 25 gr

Sosis 700 gr

Elma 500 gr

Tereyağı 1 çorba kaşığı

Toz şeker 3,5 çorba kaşığı

Kuru üzüm 50 gr

Lahana turşusu (Servis için)

Yapilisi:

İçyağını genişçe bir kapta eritin ve sosisleri nar gibi kızartın

Elmaları soyun, göbeğini çıkartın ve dilimleyin

Yağı küçük bir tavada eritin ve elmaları atarak tavanın üstünü kapatın Elmaları, tavayı arada sırada sallayarak, ağır ateşte pişirin Elmalar piştikten sonra içine şekerle üzümü katın

Lahana turşusunu ısıtın

Elmaları bir servis tabağına sıralayın, üzerine kızarmış sosisleri yerleştirin, hemen sıcak servis yapın

Isıttığınız lahana turşusunu ayrı bir tabakta servis yapin



Alıntı Yaparak Cevapla