Konu
:
Çin Mutfağı Yemek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Çin Mutfağı Yemek Tarifi
10-15-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Çin Mutfağı Yemek Tarifi
Çin Makarnası
Malzemeler
paket çin makarnası
2 adet tavuk göğüs eti
10 adet çeri domates
8 adet yeşil soğan
6 yemek kaşığı soya sosu
6 diş sarmısak
1 adet pırasa
1 adet havuç
1 adet yeşil biber
1 çay kaşığı toz zencefil
3 yemek kaşığı zeytinyağ
Karabiber
Tuz
TARİF
Kaynayan suya tuz koyun
Makarnayı ilave edip 5 dakika haşlayın
Soğuk sudan geçirip süzün
Tavuk göğsünü ve sebzeleri uzun, ince şeritler şeklinde doğrayın
Tavada 3 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtın, sarmısağı ekleyin, bu karışımda tavuğu pembeleşene kadar kavurun
Tavukları süzgeçle çıkarın, tavadaki yağa sebzeleri atıp 3-4 dakika soteleyin
Üstüne tekrar tavukları koyup beraber kavurun
Soya sosu, toz zencefil, tuz ve buğday nişastası ilave edin
Makarnayı da hazırladığınız karışıma ilave edip karıştırın
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul