Konu
:
Çin Mutfağı Yemek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Çin Mutfağı Yemek Tarifi
10-15-2012
#
11
Prof. Dr. Sinsi
Çin Mutfağı Yemek Tarifi
ARIMSAK SOSLU PİLİÇ BUT Malzemeler
4 adet derişiz piliç but (400 gr)
ÜZERİNİN HARCI İÇİN
3 dilim ekmek içi
6 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tane karabiber
3 adet maydanoz kökü
Tuz
SARIMSAK SOSLU PİLİÇ BUT TARİFİ
Ekmeği, havanda iki çorba kaşığı su ile macun haline getirin
Sarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice kanşorın veya blender'a koyarak ezin
Macun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile sarımsaklı harcı karıştırın
Piliç budarın üzerini bu harç ile kaplayın
Izgarada ters düz ederek pişirin
Yeşilliklerle süsleyerek servis edin
Cevap: Çin Mutfağı Yemek Tarifi frmacil sayfa 2iki Cevap: Çin Mutfağı Yemek Tarifi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul