Yalnız Mesajı Göster

Çin Mutfağı Yemek Tarifi

Eski 10-15-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çin Mutfağı Yemek Tarifi




ARIMSAK SOSLU PİLİÇ BUT Malzemeler

4 adet derişiz piliç but (400 gr)

ÜZERİNİN HARCI İÇİN

3 dilim ekmek içi

6 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı tane karabiber

3 adet maydanoz kökü

Tuz

SARIMSAK SOSLU PİLİÇ BUT TARİFİ

Ekmeği, havanda iki çorba kaşığı su ile macun haline getirinSarımsak, maydanoz, karabiber ve tuzu iyice kanşorın veya blender'a koyarak ezinMacun haline getirdiğiniz ekmek içi harcı ile sarımsaklı harcı karıştırınPiliç budarın üzerini bu harç ile kaplayın Izgarada ters düz ederek pişirin Yeşilliklerle süsleyerek servis edin

Cevap: Çin Mutfağı Yemek Tarifi frmacil sayfa 2iki Cevap: Çin Mutfağı Yemek Tarifi




Alıntı Yaparak Cevapla