Konu
:
Portakal Kabuklu Bisküvi Tatlı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Portakal Kabuklu Bisküvi Tatlı Tarifi
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Portakal Kabuklu Bisküvi Tatlı Tarifi
Portakal Kabuklu Bisküvi
MALZEMELER
3/4 Su Bardağı Un
1 Paket Buğday Nişastası
1 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
3/4 Su Bardağı Toz Şeker
1 Adet Yumurta
100 gr
Margarin
2 Adet Portakal Kabuğu
HAZIRLANIŞI
Unu, 1 paket buğday nişastası ve 1 çay kaşığı kabartma tozu ile derin bir kaba eleyin
Ortasını havuz gibi açın
Toz şekeri, yumurtayı ve buzdolabından yeni çıkartılmış ve küp küp kesilmiş margarini koyun
Tüm malzemeyi birbirine karıştırın
Portakallardan birinin kabuğunu ince birini kalın olarak rendeleyin
Rendelenmiş kabukları da hamura atın
Hamuru tekrar yoğurun
Daha sonra hamuru ikiye bölün
Düz bir zemin üzerinde 5-6 mm kalınlığında açın
Bir bardak yardımıyle yuvarlak bisküviler kesin
Yağlanmış tepsiye sıralayın
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pembeleşene dek pişirip, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul