Yalnız Mesajı Göster

Karışık Mevsim Reçelleri

Eski 10-14-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karışık Mevsim Reçelleri




Karışık mevsim reçelleri
Karışık mevsim reçelleri -kompostolar-turşular
Üzüm Hoşafı
MALZEMELER:
200gr kadar çekirdeksiz sultaniye üzümü
4 bardak su
yarım su bardağından biraz fazla tozşeker
1-2 adet kabuk tarçın
1tatlı kaşığı karanfil
YAPILIŞI
Üzümleri ellerinizle ovuşturarak iyice yıkayın varsa, saplarını da çıkarın Tencerenin içine malzemelerin tümünü koyun Üzümler iyice şişene kadar kaynamaya bırakınSonra soğutun hoşafınızı Tarçın kabuklarını çıkarın karanfil ve tarçın çok hoş bir koku ve aroma verecektir Bu hoşafı kuru kayısı ve erikle de yapabilirsiniz






Alıntı Yaparak Cevapla