Konu
:
Karışık Mevsim Reçelleri
Yalnız Mesajı Göster
Karışık Mevsim Reçelleri
10-14-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
Karışık Mevsim Reçelleri
Karışık mevsim reçelleri
Karışık mevsim reçelleri -kompostolar-turşular
Üzüm Hoşafı
MALZEMELER:
200gr kadar çekirdeksiz sultaniye üzümü
4 bardak su
yarım su bardağından biraz fazla tozşeker
1-2 adet kabuk tarçın
1tatlı kaşığı karanfil
YAPILIŞI
Üzümleri ellerinizle ovuşturarak iyice yıkayın varsa, saplarını da çıkarın
Tencerenin içine malzemelerin tümünü koyun
Üzümler iyice şişene kadar kaynamaya bırakın
Sonra soğutun hoşafınızı
Tarçın kabuklarını çıkarın karanfil ve tarçın çok hoş bir koku ve aroma verecektir
Bu hoşafı kuru kayısı ve erikle de yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul