Konu
:
Cezerye Neden Yapılır , Cezerye Nasıl Yapılır , Cezerye Malzemeleri
Yalnız Mesajı Göster
Cezerye Neden Yapılır , Cezerye Nasıl Yapılır , Cezerye Malzemeleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cezerye Neden Yapılır , Cezerye Nasıl Yapılır , Cezerye Malzemeleri
Cezerye Neden Yapılır , Cezerye nasıl yapılır , Cezerye malzemeleri
Malzemeleri
1 kg havuç
2 paket ezilmiş kakaolu bisküvi
2 portakal kabuğu rendesi
1 su bardağı dövülmüş ceviz veya fındık
1 su bardağı toz şeker
2 paket vanilya
Hindistan cevizi
Hazırlanışı ve Yapılışı
Havuçları soyup rendeleyin 1 su bardağı şekeri ilave edip kısık ateşte kendi suyunu çekene dek pişiriniz(amaç havuçların yumuşaması) Pişen havuçları soğumaya alın
Soğuyan havuca hindistan cevizi hariç tüm malzemeleri katıp yoğurun
Kare veya dikdörtgen tepsiye bu karışımı yayın ve ıslatılmış bıçak ile küçük dikdörtgenler şeklinde kesip hindistan cevizine bulayın
İsteğinize göre minik toplarda yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul