Konu
:
Dondurmalı Sundae İle İlgili Kısa Bilgi
Yalnız Mesajı Göster
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dondurmalı sundae ile ilgili Kısa Bilgi
Dondurmalı sundae ile ilgili Kısa Bilgi
Google bugün ziyaretçilerine Dondurmalı Sunade sürprizi yaptı
Dondurmalı sunade nedir? Nasıl Yapılır? Google Neden böyle bir logo seçti? işte bu soruların hepsiyle beraber dondurmalı sunade…
Dondurmalı sundae Google’a logo oldu
Dondurmalı sundae 119 yaşında! Dondurmalı sundae nedir ve nasıl yapılır? Şimdi tüm Google kullanıcıları Doodle (logo) olarak Dondurmalı sundae görmekte ve iştahlanmakta
Cafe Fernando ismi nereden çıktı biliyor musunuz? Nereden bileceksiniz? Şöyle ağız tadıyla hiç anlatmadım ki… Sürpriz proje diyip duruyorum ya… Onunla da çok alakası var
Nereden nereye… İnanılmaz ama gerçek
Üniversiteyi bitirmişim
Yıl 1998
Aylardan Ağustos
San Francisco yolcusuyum
Okumaya gidiyorum
Uçağa binmeden önceki haftalar kabus gibi geçmiş
Amerika’dan gelmek bilmeyen evraklar, kargo şirketiyle günaşırı kavgalar… Uçağa binmeden önceki gün kağıtlar geliyor, mucizevi bir şekilde konsolosluktan bir günde vize çıkıyor ve ben daha ne olduğunu bile anlayamadan boyum kadar iki bavulla kendimi uçakta buluyorum
20 saat sonra da San Francisco‘nun en sisli gününde, şehrin en depresif bölgesinde, okula en yakın diye seçtiğim motelin kapısında beklerken… Kapıda beni “30 dakika sonra geliyorum” notu karşılıyor
Bavulların üstüne tüneyip motel görevlisinin gelmesini bekliyorum
Ardından tepemde dağ gibi, elinde ufak bir domuz büyüklüğündeki kedisiyle bir kadın beliriyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul