Konu
:
Şaraplı Armut Tatlısı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Şaraplı Armut Tatlısı Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Şaraplı Armut Tatlısı Tarifi
Şaraplı Armut Tatlısı Tarifi
Malzemeler
4 Adet yumurta
1 Su bardağı portakal suyu
1 Su bardağı kırmızı şarap
1 Su bardağı su
8 Adet sakarin
10 Adet dövülmüş kakule tohumu
Hazırlanışı
Armutların kabuklarını soyun
Isıya dayanıklı bir kaba dizin
Tüm malzemeyi karıştırıp, armutların üzerine dökün
5 Dakika ocakta kaynatın
Üzerini alimünyum folyo ile kapatın
200 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin
Armutları fırından alıp tabağa koyun
Üzerine sosundan ilave edip, servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul