Konu
:
Ballı Sebze (4 Kişilik) Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Ballı Sebze (4 Kişilik) Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ballı Sebze (4 Kişilik) Tarifi
Ballı Sebze (4 Kişilik)
MALZEMELER
4 adet şalgam
4 adet havuç
1 adet soğan
3 çorba kaşığı bal
100 gr
tereyağı
1 adet defne yaprağı
Tuz, karabiber
4 adet bonfile
HAZIRLANIŞI
Şalgam ve havucu ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın
Soğanı ortadan ikiye kesin
Küçük bir tencereyi yarısına kadar su ile doldurun
2 çorba kaşığı bal ve soğanı ekleyip kaynatın
Sebzeleri ilave edip 5 dakika haşlayın
Sebzeleri sudan çıkarıp süzün
50 gr
tereyağında kavurun
Tuz, karabiber ve defne yaprağını ekleyin
Üzerine kalan 1 çorba kaşığı balı koyup karıştırın
Ballı sebzeleri tereyağında kızartılmış bonfilenin yanında garnitür olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul