Yalnız Mesajı Göster

Meyve Soslu Tavuk Göğsü Tatlı Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Meyve Soslu Tavuk Göğsü Tatlı Tarifi




Meyve Soslu Tavuk Göğsü

1 litre süt

3 kahve fincanı un

3 kahve fincanı şeker

125 gr margarin

1 çorba kaşığı tarçın

MEYVE SOSU

10 adet kuru kayısı

1 portakalın suyu

2 çorba kaşığı pudra şekeri

1/2, çay kaşığı vanilya

Unu tencereye koyun, kısık ateşte sarartmadan kavurun Süt, şeker koyup dibi tutmadan koyulaşana kadar pişirin 125 gr margarin ilave edin, 20 dk çırpın Suyla ıslanmış bir cam tepsiye dökün ve bir gece dolapta bekletin Meyve sosla ve tarçınla servis yapın

Sosun Yapımı: Kayısıları iyice yıkayın bir çay bardağı suyla 10 dk haşlayın Portakal suyu, vanilya ve pudra şekerini rondodan geçirin



Alıntı Yaparak Cevapla