Konu
:
Meyve Soslu Tavuk Göğsü Tatlı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Meyve Soslu Tavuk Göğsü Tatlı Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Meyve Soslu Tavuk Göğsü Tatlı Tarifi
Meyve Soslu Tavuk Göğsü
1 litre süt
3 kahve fincanı un
3 kahve fincanı şeker
125 gr margarin
1 çorba kaşığı tarçın
MEYVE SOSU
10 adet kuru kayısı
1 portakalın suyu
2 çorba kaşığı pudra şekeri
1/2, çay kaşığı vanilya
Unu tencereye koyun, kısık ateşte sarartmadan kavurun
Süt, şeker koyup dibi tutmadan koyulaşana kadar pişirin
125 gr margarin ilave edin, 20 dk
çırpın
Suyla ıslanmış bir cam tepsiye dökün ve bir gece dolapta bekletin
Meyve sosla ve tarçınla servis yapın
Sosun Yapımı: Kayısıları iyice yıkayın bir çay bardağı suyla 10 dk
haşlayın
Portakal suyu, vanilya ve pudra şekerini rondodan geçirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul