|  10-14-2012 | #1 | 
	| 
Prof. Dr. Sinsi
 | 
				  Beni Orada Arama - İ'm Not There Filmi 

24/5/2008 - Beni Orada Arama - I'm Not There
 Kategori: Sinema
 Tür : Dram / Müzikal / Biyografi
 Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008
 Yönetmen : Todd Haynes
 Senaryo : Todd Haynes , Oren Moverman
 Görüntü Yönetmeni : Edward Lachman
 Yapım : 2007, ABD / Almanya , 135 dk

Oyuncular

Cate Blanchett (Jude Quinn) , Ben Whishaw (Arthur Rimbaud) , Christian Bale (Jack Rollins) , Richard Gere (Billy the Kid) , Marcus Carl Franklin (Woody Guthrie) , Heath Ledger (Robbie Clark) , Kris Kristofferson (Anlatıcı) , Don Francks (Hobo Joe) , Roc LaFortune (Hobo Moe) , Larry Day (Devlet Ajanı) , Paul Cagelet (Carny) , Pierre-Alexandre Fortin (Gorgeous George) , Richie Havens (Yaşlı Adam Arvin) , Tyrone Benskin (Bay Arvin) , Kim Roberts (Bayan Avrin)

Filmin Konusu

Bob Dylan, müzik dünyasının en esrarengiz sanatçılarından biridir
  Todd Haynes I’m Not There hikâyesini Dylan’ın şarkı sözü yazarlığındaki şiirsel anlatı üslubuna öykünen sıra dışı yöntemlerle anlatıyor  
 Rock müzik ilahı şarkıcı ve söz yazarı Dylan’ın hayatının yedi farklı dönemi, aralarında kadın oyuncuların da yer aldığı altı kişilik bir oyuncu kadrosu tarafından canlandırılıyor
  Filmin özgün ismi “I’m Not There”, Dylan’ın The Basement Tapes (Sessions) için kaydettiği, ancak orijinal albümde yer almayan meşhur parçasına gönderme yapıyor   
 Filmin çekimlerine Temmuz 2006’da, Montreal’de başlandı
  Dylan’ın onay ve destek verdiği film, 2007 Venedik Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü’nü aldı ve Cate Blanchett’a En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandırdı  

| 
	|  |   |