Konu
:
Windows 8 Nasıl Yüklenir?
Yalnız Mesajı Göster
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Windows 8 nasıl yüklenir?
Microsoft?un yeni işletim sistemi Windows 8, ilk ön sürümü olan Developer Preview ile kullanıcılara sunuldu
Bu sürüm, geliştiriciler için hazırlanan bir sürüm olduğundan henüz piyasaya çıkacak versiyondan oldukça uzak
Bu sebeple yeterince stabil değil ve bazı problemleri mevcut
Oldukça büyük bir değişimin sonucu olarak ortaya çıkan Windows 8, henüz tüm bilgilerimizi emanet edebileceğimiz seviyede değil
Bu sebeple hergün kullandığımız bilgisayarımıza format atıp Windows 8 kullanmaya başlamak çok mantıklı değil
Üstelik format süreci ve olabilecek bilgi kayıpları da cabası
Ancak tüm bunların dışında Windows 8?i kurmanın ve kullanmanın daha güvenli bir yolu mevcut: Sanal bir makine oluşturmak
Oluşturacağımız sanal bir makine ile bilgisayarımızın içinde ikinci bir sanal bilgisayar yaratmış oluyoruz
Dolayısıyla asıl kullandığımız sistemin dışında istediğimiz zaman devreye alabileceğimiz bir işletim sistemimiz daha oluyor
Şimdi sizlere kullanmakta olduğunuz bilgisayarda nasıl bir sanal makine oluşturacağınızı ve Windows 8 yükleyeceğinizi adım adım anlatacağız
Bu yöntem sayesinde hem bilgisayarınızı normal şekilde kullanmaya devam edebilecek hem de Windows 8?i deneyebileceksiniz
kaynak ve haberin devamı : mynet
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul