Konu
:
Mantarlı Biftek (4 Kişilik)-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Biftek (4 Kişilik)-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Biftek (4 Kişilik)-Yemek Tarifleri
Mantarlı Biftek (4 kişilik)
Malzemesi
- 2 çorba kaşığı sıvı yağ
- 1 adet soğan
- Yarım kg mantar
- 2 diş sarmısak
- Yeterli miktarda tuz
- 4 adet biftek (çanta şeklinde açılmış)
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peynir
Bir tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyup birkaç dakika kızdırın
Daha sonra, 1 adet soğanı yemeklik doğrayıp, yağın içine atın
Pembeleşinceye kadar kavurun
Soğanların yanına yarım kg mantarı ekleyin
Sürekli karıştırarak kavurun
Dövülmüş 2 diş sarmısağı ve yeterli miktarda tuzu ilave edin
Malzemeleri birkaç dakika daha kavurduktan sonra, ocaktan alın
Başka bir kabın içinde 4 adet bifteği kendi suyuyla pişirin
Daha sonra etlerin içine, önceden hazırladığınız mantarlı malzemeyi koyun
Mantarların üzerine rendelenmiş 1 su bardağı kaşar peynirini serpin
İçleri dolan etleri genişçe bir tepsiye koyun
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında bir kaç dakika pişirin
Kaşarlar iyice eriyince etleri fırından çıkarın
Dilediğiniz garnitürlerle servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul