Konu
:
Enginar Nasıl Pişirilir - Enginar Kalbi - Enginar Kalbi Dolması
Yalnız Mesajı Göster
Enginar Nasıl Pişirilir - Enginar Kalbi - Enginar Kalbi Dolması
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Enginar Nasıl Pişirilir - Enginar Kalbi - Enginar Kalbi Dolması
enginar nasıl pişirilir - enginar kalbi - enginar kalbi dolması
Kullanılan malzemeler
8 enginar kalbi
250 gr düğme mantar
1 arpacık soğanı
1 yemek kaşığı maydanoz
2 dilim sandviç ekmeği
1 yumurta
1 yemek kaşığı taze krema
2 yemek kaşığı ekmek içi
20 gr tereyağı
Tuz, karabiber
Tarifi
1- Arpacık soğanını ve yıkanmış mantarları mutfak robotunuzda kıyın
Sandviç ekmeklerini de ayrıca mutfak robotunda kıyın
2- Karışımı tereyağı eklediğiniz tencereye koyun
3- Mikrodalga fırınınızda 900 W ısıda 4 dakika veya 850 W ısıda 5 dakika pişirin
4- Maydanozu, kıyılmış ekmeği, yumurta ve kremayı ekleyin
Tuz ve karabiber ekleyin
İyice karıştırın
5- Enginar kalplerini doldurun
Ekmek kırıntılarının geri kalanını ve tereyağını serpin
6- Izgaranızın mikro ızgara işlevini kullanarak 450 W ısıda 8-9 dakika pişirin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul