Konu
:
Pırasalı Pay-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Pırasalı Pay-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Pırasalı Pay-Yemek Tarifleri
Pırasalı Pay Malzemeleri
Pırasalı Pay (İsviçre)
4 kişilik
1,5 büyük pırasa
1 adet büyük soğan
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Hamuru için:
150 gram margarin
1 adet yumurta
1 çay bardağı yoğurt
Aldığı kadar un
Pırasaları ve soğanı küçük dilimler halinde doğrayın
Bu karışım çok az sıvı yağ ile birlikte kapağı kapalı bir tencere içinde, pırasaların ve soğanların diriliği gidene kadar pişirin
Bir taraftan da yumuşatılmış margarin, yumurta, yoğurt ve aldığı kadar un ilave ederek, kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğurun
Hamuru, fırın tepsisine veya ısıya dayanıklı cam tepsi içine yayın
Hamuru üzerine pırasaları yerleştirin
Fırına sürüldükten 15-20 dakika sonra, tulum ve kaşar peyniri rendelerinden oluşan karışımı da ekleyin
Pırasalı pay soğumadan servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul