Yalnız Mesajı Göster

Oktay Usta Padişah Kebabı Tarifi , Oktay Usta Padişah Kebabı Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Oktay Usta Padişah Kebabı Tarifi , Oktay Usta Padişah Kebabı Nasıl Yapılır




Oktay Usta Padişah Kebabı Tarifi , Oktay Usta Padişah Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler :

Padişah Kebabı

400 Gr Kuzu Kuşbaşı

100 Gr Kuyruk Yağı

2 Diş Sarımsak

Pulbiber

Tuz

Garnitürü İçin:

3 Domates

5 Küçük Kırmızı Soğan

1 Kırmızı Biber

1 Tutam Maydanoz

Zeytinyağı

Nar Ekşisi

Lavaş

Hazırlanışı :

Kuzu kuşbaşını ince bir şekilde doğruyoruz Zırhtan geçirip çok ince bir hale getiriyoruz Tuz ve pul biber katıp yoğuruyoruz

Tahta şişlere sokup yağlanmış fırın tepsisine yerleştiriyoruz Önceden ısıtılmış 240 derece fırında pişiriyoruz Garnitürü için, domatesleri soyuyoruz

Küçük bir şekilde doğruyoruz Kırmızı soğan, kırmızı biber ve maydanozu doğruyoruz

Domateslerle birlikte karıştırma kabına koyuyoruz Tuz, zeytinyağı ve nar ekşisi koyup harmanlıyoruz

Servis tabağına lavaş ve garnitürü koyuyoruz Üzerine kebapları yerleştirip servis ediyoruz



Alıntı Yaparak Cevapla