Yalnız Mesajı Göster

Etli Bezelye - Etli Araka Bezelyesi - Bezelye Nasıl Pişirilir

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Bezelye - Etli Araka Bezelyesi - Bezelye Nasıl Pişirilir




etli bezelye - etli araka bezelyesi - bezelye nasıl pişirilir

Malzemeler

1,5 kg araka bezelye
250 gr koyun kuşbaşı et
2 çorba kaşığı margarin
1 orta boy havuç
1 orta boy ince doğranmış soğan
2 domates
tuz
3,5 su bardağı su
1 bağ dereotu
biraz karbonat

Yapılışı

Bezelyeleri içinde yarım kahve kaşığı karbonat olan suda 3-4 dakika haşlayarak süzün Havucu temizleyip ince ince doğrayın

Yağı bir tencede kızdırın, eti ilave ederek pembeleştirin, sonra soğanı 2 dakika çevirin, havucu, bezelyeyi, suyunu ve tuzunu katarak 1 saat 15 dakika pişirin, en son dereotunu ilave ederek ocaktan alın

alıntı



Alıntı Yaparak Cevapla