Konu
:
Etli Bezelye - Etli Araka Bezelyesi - Bezelye Nasıl Pişirilir
Yalnız Mesajı Göster
Etli Bezelye - Etli Araka Bezelyesi - Bezelye Nasıl Pişirilir
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Bezelye - Etli Araka Bezelyesi - Bezelye Nasıl Pişirilir
etli bezelye - etli araka bezelyesi - bezelye nasıl pişirilir
Malzemeler
1,5 kg
araka bezelye
250 gr
koyun kuşbaşı et
2 çorba kaşığı margarin
1 orta boy havuç
1 orta boy ince doğranmış soğan
2 domates
tuz
3,5 su bardağı su
1 bağ dereotu
biraz karbonat
Yapılışı
Bezelyeleri içinde yarım kahve kaşığı karbonat olan suda 3-4 dakika haşlayarak süzün
Havucu temizleyip ince ince doğrayın
Yağı bir tencede kızdırın, eti ilave ederek pembeleştirin, sonra soğanı 2 dakika çevirin, havucu, bezelyeyi, suyunu ve tuzunu katarak 1 saat 15 dakika pişirin, en son dereotunu ilave ederek ocaktan alın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul