Konu
:
Kolay Rosto Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kolay Rosto Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kolay Rosto Tarifi
Kolay Rosto Tarifi
alzeme:
Yarım koyun budu,
2 kaşık tereyağı,
1 kaşık salça,
1 çay kaşığı kekik,
tuz,
Tarif:
But etini alabilecek büyüklükte bir tencerede yağ eritilir
Etin iki tarafı iyice tuzlanarak ovulur ve yağda kızartılır
Yarım fincan su ile sulandırılmış salça ile kekik ilave edilip alt üst edilerek biraz pişirilir
Ardından 3-4 bardak sıcak su ilave edilerek tencerenin kapağı kapatılır
Orta ateşte iki saat kadar pişirilir
Et piştikten sonra servis tabağına alınarak dilimlenir ve tencerenin dibinde kalan salçalı yağı üzerine gezdirilerek dökülür
Sıcak olarak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul