Yalnız Mesajı Göster

Arapkir Kızartması Tarifi-Yemek Tarifleri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Arapkir Kızartması Tarifi-Yemek Tarifleri




MALZEMELER
2 kg kemikli et, kuzu budundan
3 adet soğan , ince doğranmış
3-4 yemek kaşığı salça
125 gr margarin
1 kutu yoğurt
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI
Margarini ılıtıp, yumuşatın Bütün malzemeyi bir kapta kanştın ve etlere iyice yedirin Sıvanmış et parçalarını tencereye koyun ve artan malzemeyi etlerin üzerlerine dökün Ağır ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin İki bardak su ilave edin, malzemeler suyu çekinceye dek pişirin Yanında pilav ile servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla